Saturday, November 26, 2022
HomeNewsThis case is called Seven Sisters?

This case is called Seven Sisters?


UPSC exam is one of the toughest in the country. The candidate has to work hard to get success in this exam. After clearing it candidates become IAS and IPS officers. For your information, let us tell you that UPSC exams are conducted in 3 phases.

There are two written interview rounds and one. Most candidates pass the editorial exam, but stumble upon the interview tour. Because questions are asked during the interview. Because of this many candidates get confused and give wrong answers. That is why in today’s publication, such unresolved questions have emerged. This will give you an idea of ​​the questions in the interview. Let’s start with today’s question…

Question 1: What is matti which is best for growing rice?

Answer: Matty’s best silt is Matty Matty.

Question 2: National Population Sugarcane is implemented for how many years?

Answer: It happens once every 10 years.

Question 3: Who said in this article, “The light has been extinguished from our lives”?

Answer: Jawaharlal Nehru did this at the time of Gandji’s death.

Question 4: Which state does English use?

Answer: Nagaland

Question 5: Which is the smallest state of India?

Answer: Goa

Question 6: What is the most expensive item in India?

Answer: Antimatter

Question 7: What is the cheapest petrol in India?

Answer: Andaman and Nicobar

Question 8: Who sells the most expensive vegetables in India?

Answer: handful

Question 9: Who was unknown around the clock?

Answer: Joss Birgi

Question 10: This position is called seven sisters?

Answer: Assam, Arunachal Pradesh, Meghalaya, Manipur, Mizoram, Tripura, Nagaland and Sikkim

For more visit us on :- https://e-entertainment.net

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments